Op woensdag 15 november vertrokken een kleine 50 Vrienden per luxe touringcar vanaf de Hanzehof naar museum De Pont te Tilburg.
In de bus werd een toelichting gegeven over het ontstaan van De Pont, over de achtergrond van deze bijzondere expositie WeerZien en over wat er zoal te verwachten viel.
Na de ontvangst met koffie en thee splitste de groep zich op in drie subgroepen, elk met een rondleider van De Pont. Aansluitend aan de rondleidingen werd een heerlijke lunch geserveerd waarna een ieder nog ruim de tijd had om op eigen gelegenheid rond te kijken.
In de bus, op weg naar huis, werd onder het genot van een eenvoudig hapje en drankje nog uitgebreid nagepraat . In Zutphen werd de gewaardeerde dagexcursie rond de klok van 18:00 uur afgerond.
Het streven van het bestuur van de Vrienden is om de Vrienden tenminste tweemaal per jaar een boeiende dagexcursie aan te bieden.

Eén van de Vrienden, Paul Woerlee, beschrijft op zijn eigen wijze zijn indrukken tijdens het bezoek aan de tentoonstelling.
.
=>> U kunt het hier lezen.
.
Wilt u op zijn verhaal reageren? paulhwoerlee@kpnmail.nl